Igor Dodon, către Maia Sandu şi Andrei Năstase: Credeţi că Plahotniuc a investit 20 milioane de dolari în proiectul Pro Moldova ca să vă dea vouă Guvernul?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon i-a avertizat pe Maia Sandu şi Andrei Năstase să nu se lase ademeniţi de propunerile lui Andrian Candu privind disponibilitatea ca Pro Moldova să voteze necondiţionat un Guvern condus de Platforma DA şi PAS. Preşedintele ţării a menţionat că Vlad Plahotniuc nu a investit 20 de milioane de euro în grupul parlamentar condus de Andrian Candu pentru ca aceştia să dea puterea celor care luptă împotriva lui Plahotniuc.

„Presupunem că mai cumpără 2-3 deputaţi. O să voteze cu voi să dea jos Guvernul Chicu, o să vă voteze Guvernul vostru, pe urmă o să vină la noi ca să dăm jos Guvernul vostru şi o să joace aşa între noi şi voi până nu o să vă termine şi pe noi şi pe voi. Voi consideraţi că Andrian Candu şi Plahotniuc vor să cumpere doar socialiştii şi luptă cu Dodon? Vă greşiţi amarnic. Lor le trebuie Procuratura Generală, lor le trebuie Curtea Constituţională, lor le trebuie justiţia ca să-şi oprească dosarele pe furtul miliardului, mai mult nu-i interesează nimic. Voi credeţi că ei au vârât peste 20 milioane de dolari în proiectul ăsta nou, Pro Moldova, cumpărând deputaţi ca să vă dea vouă Guvernul? Domnule Năstase, chiar aşa de naivi sunteţi?”, a declarat Igor Dodon în emisiunea „Preşedintele răspunde”.

Amintim că încă un deputat a părăsit majoritatea parlamentară şi a aderat la Pro Moldova, care acum numără 14 deputaţi, toţi foşti democraţi. Astfel, coaliţia PSRM-PDM a rămas cu 50 de voturi, din 51 necesare pentru a avea majoritate parlamentară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite