Igor Dodon, mesaj pentru Washington şi Moscova: Nu vă băgaţi în treburile interne. Găsiţi alt teren de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon consideră că declaraţia şefului spionajului extern al Federaţiei Ruse, Serghei Narîşkin, precum că SUA vor să organizeze „o revoluţie colorată” la Chişinău dacă Igor Dodon mai obţine un mandat, este un răspuns al Moscovei la unele intenţii presupuse ale Wahington-ului de a destabiliza situaţia politică de la Chişinău.

În acest sens, Igor Dodon s-a adresat cu un mesaj către SUA şi Rusia, în care solicită ca cele două puteri să nu se implice în treburile interne ale R. Moldova. 

„Eu vă rog, stimaţi parteneri ruşi şi americani, nu vă băgaţi în treburile interne ale R. Moldova. Dacă aveţi între voi geopolitic dispute - cine e mai tare, mai mare, luptaţi între voi geopolitic, pe noi lăsaţi-ne în pace. Noi o să ne clarificăm singuri. Nu ne trebuie aici destabilizare. Găsiţi-vă alt teren de joc, nu aici”, a afirmat Igor Dodon la emisiunea „Igor Dodon răspunde”.

Amintim că şeful Serviciului de Informaţii Externe al Federaţiei Ruse, Serghei Narîşkin, a declarat că Statele Unite pregătesc o „revoluţie colorată” în Republica Moldova, dacă alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie vor fi câştigate de către Igor Dodon. Potrivit lui, SUA vor continua să se implice în politica internă a statelor care au relaţii prietenoase cu Moscova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite