Politică

articolul anterior articolul urmator

Igor Dodon nu mai este deputat

2
28 Oct 2021 13:41:19
Autor: Iurii Botnarenco

După ce, acum zece zile, deputatul Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor Igor Dodon a anunţat că renunţă la mandatul de deputat, Parlamentul i-a aprobat demisia joi, 28 octombrie, transmite IPN.

Potrivit hotărârii, mandatul de deputat, care aparţine Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor, este declarat vacant. Potrivit listei candidaţilor supleanţi, mandatul îi revine ex-deputatului PSRM, Adrian Lebedinschi, jurist de meserie.

Pe 18 octombrie, liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, a anunţat că renunţă la mandatul de deputat. Politicianul a spus că a decis să plece din legislativ întrucât consideră că rolul său de lider de opoziţie va fi mai activ cu mult în afara Parlamentului, „cu o agendă populară, din casă în casă”. Igor Dodon afirmă că nu vrea să fie legat de agenda parlamentară. 

De asemenea, în contextul acţiunilor de la Procuratură, vrea să demonstreze că nu se ascunde după imunitatea parlamentară. Igor Dodon a menţionat că a acceptat să conducă o nouă organizaţie, şi anume Uniunea moldo-rusă a Oamenilor de Afaceri, care este înregistrată la Chişinău din luna iunie.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Chad Young
28.10.2021, 17:59:41

Asa cum v-am obisnuit, un grafic live al postarilor antivacciniste de astazi, pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Nu de alta, dar ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum. Aceste minciuni antivaxx sunt postate in foc continuu, peste tot pe forumuri, Facebook si alte platforme social media. Interesant cum volumul postarilor antivaccin este in scadere de cand acest raport este live, si conturile postacvilor antivaxx sunt sterse intr-o proportie mai mare. Si nu, acest post nu este spam: este o campanie de constientizare.

Coco
28.10.2021, 22:23:16

In Parlament pe partea stângă talentul dansu-si risipea, n-avea nici fler si tot pe lângă in mici probleme se bloca. S-a -ntors acum pe locu-n care talentul lui l-a consacrat cu rusii in colaborare a razbatut cand a pupat. I-acum expert in scornitura se plimba doar printre marchizi cu-a lui talent in pupatura trateaza chiar hemoroizi.

+7 (7 voturi)
Modifică Setările