Igor Dodon ar putea avea o vizită în Cuba: „Am constatat un potenţial nevalorificat în domeniul comercial-economic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon avut o întrevedere luni, 14 octombrie, viceministrul Afacerilor Externe al Republicii Cuba, Ana Teresita González Fraga, care se află la Chişinău cu o vizită de lucru. Şeful statului a primit o invitaţie de a vizita Cuba „într-o perioadă convenabilă”.

Oficialii au discutat despre „stadiul actual al relaţiilor de colaborare dintre” dintre Moldova şi Cuba.

„Mi-am exprimat speranţa că vizita curentă va impulsiona dialogul bilateral, contribuind la dezvoltarea şi extinderea raporturilor dintre ambele state. Am constatat un potenţial nevalorificat în domeniul comercial-economic. Ultima misiune a oamenilor de afaceri din RM în Republica Cuba, organizată sub auspiciile Camerei de Comerţ şi Industrie a RM, a avut loc în aprilie 2013”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele a menţionat că a pledat „pentru intensificarea relaţiilor pe dimensiunea dată, promovarea contactelor la nivelul mediilor de afaceri, sporirea schimburilor comerciale, realizarea misiunilor economice bilaterale, participarea la tîrguri, expoziţii şi alte evenimente specializate, dezvoltarea cooperării pe segmentul agroalimentar şi cel al turismului, precum şi în sfera sănătăţii”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite