Politică

articolul anterior articolul urmator

Igor Dodon: Rusia este gata să ne ofere 100.000 de doze de vaccin până la sfârşitul lunii ianuarie

2
22 Jan 2021 12:32:40
Autor: Iurii Botnarenco

Ex-preşedintele Igor Dodon a anunţat că autorităţile ruse au transmis autorităţilor de la Chişinău toate actele necesare pentru ca vaccinul Sputnik V să fie înregistrat în Republica Moldova cât mai urgent. Fostul şef de stat a menţionat că Rusia este dispusă să livreze 100.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 până la sfârşitul lunii ianuarie curent.

Totodată, Igor Dodon a comunicat că Federaţia Rusă este pregătită să livreze Republicii Moldova, în decurs de 4 - 6 luni, cantitatea necesară de vaccinuri pentru imunizarea întregii populaţii.

Dodon a precizat că Moldova trebuie să accepte toate tipurile de vaccin, aşa încât fiecare cetăţean să aibă posibilitatea de a alege cu ce vaccin să fie imunizat.

Amintim că, anterior, Igor Dodon a anunţat că se va vaccina doar cu Sputnik V, deoarece nu are încredere în vaccinurile dezvoltate în UE şi SUA. Acelaşi lucru Igor Dodon l-a recomandat şi restul cetăţenilor.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

ion damian
22.01.2021, 20:51:45

sa le dea dar sa fie folosite doar de mujici au eficienta zero barat ,altminderi oligarhii rusi nu s-ar duce la Londra sa se vaccineze!

+1 (1 vot)
Maximilian Musat
24.01.2021, 12:22:40

..sa ne dea ! ...a mai dat pe parcursul istoriei atat Rusia cat si armata eliberatoare dar au luat tot,au luat si bastinasii si i-a ascuns in Siberia,asta vrei Donon ? Chiar cetatenii Moldovei te vor lasa asa de capul tau? Moldova nu este mosia lui tactu !

Modifică Setările