Igor Dodon şi-ar fi cumpărat un telefon de ultimă generaţie. Preţul acestuia este de aproape 2 mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon ţine pasul cu tehnologia, iar acest lucru îl face să scoată bani grei din buzunar. Preţedintele şi-ar fi achiziţionat un Apple iPhone 11 PRO MAX, preţul căruia este de 38.000 de lei. Asta în situaţia când salariul şefului statului este de circa 16.000 de lei pe lună, scrie Ziarul Naţional.

Ziarul Naţional scrie că Igor Dodon a fost surprins la bordul avionului de pe cursa Istanbul - Chişinău, când se întoarcea de la Aşhabat, de către politogolul Serghei Sprîncean. 

„Un lucru curios pe care l-am observat este faptul că pe parcursul zborului în cauză, atât Igor Dodon (aprofundat în explorarea noului său Iphone 11 Pro Max, lansat pe piaţa mondială de compania Apple în septembrie 2019, cu un preţ de 38.000 de lei), cât şi fiecare membru al delegaţiei R. Moldova au refuzat, pe rând, să ia dejunul, spre deosebire de restul pasagerilor. Au evitat până şi un lucru banal - să bea un simplu păhar cu apă, propus de însoţitorii de bord”, a scris Serghei Sprincean pe pagina sa de Facebook, citat de Ziarul Naţional.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite