Igor Dodon ar urma să aibă o întrevedere bilaterală cu Volodimir Zelenski, după ce nu i-a reuşit acelaşi lucru cu Petro Poroşenko

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon si Volodimir Zelenski

Igor Dodon a avut o convorbire telefonică marţi, 14 mai, cu preşedintele ales al Ucrainei, Volodimir Zelenski. În cadrul discuţiei, cei doi oficiali au convenit asupra unei întrevederi bilaterale, unde ar urma să fie discutate cele mai actuale probleme.

Igor Dodon spune că l-a felicitat pe Volodimir Zelenski cu prilejul alegerii sale în funcţia de şef al statului vecin şi i-a urat succes în această misiune responsabilă.

„Am făcut un schimb de opinii cu privire la relaţiile bilaterale dintre Republica Moldova şi Ucraina în diverse domenii de interes reciproc”, a mai menţionat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Amintim că de la învestirea sa în funcţie, Igor Dodon nu a fost în vizite oficiale nici la Bucureşti, nici la Kiev. Astfel, în doi ani, Igor Dodon a avut peste zece întrevederi cu Vladimir Putin şi niciuna cu preşedinţii statelor vecine. Abia pe 11 noiembrie 2018, în cadrul Forumului Păcii de la Paris, preşedintele moldovean a avut întâlniri scurte cu mai mulţi şefi de state, printre care Donald Trump, Petro Poroşenko şi Klaus Iohannis, despre care ceilalţi preşedinţi nici nu au anunţat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite