Igor Grosu, după discuţia cu Ludovic Orban: „România este gata să intensifice semnificativ susţinerea R. Moldova cu proiecte importante”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Grosu şi Ludovic Orban
Igor Grosu şi Ludovic Orban

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a avut o discuţie telefonică cu preşedintele Camerei Deputaţilor Parlamentului României, Ludovic Orban. Şeful Legislativului de la Chişinău a menţionat că a convenit cu Orban „asupra dezvoltării relaţiilor la nivel interparlamentar în mai multe domenii.”

„Sunt sigur că pe durata mandatului nostru, relaţiile dintre cele două instituţii fundamentale vor ajunge la cel mai înalt nivel de cooperare de la Independenţă încoace. România a fost şi rămâne un susţinător al proceselor democratice din Republica Moldova şi a venit mereu în ajutorul cetăţenilor noştri în cele mai dificile momente”, a scris Igor Grosu pe Facebook.

„În cadrul discuţiei am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susţinerea Republicii Moldova cu proiecte importante, care vor avea drept finalitate ridicarea nivelul de trai al cetăţenilor din stânga Prutului”, a mai spus Grosu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite