Ilan Şor: Colegii lui Andrei Năstase din Blocul ACUM îl împing intenţionat să candideze pentru Primăria Chişinău ca să scape de „nebunul din Guvern”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Sor orhei.md

Liderul Partidului Şor, Ilan Şor, condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare pentru spălare de bani şi evaziune fiscală şi anunţat în căutare internaţională, susţine că ministrul de Interne, Andrei Năstase, este „împins” intenţionat de către colegii săi din Blocul ACUM pentru a candida la funcţia de primar de Chişinău, în alegerile din 20 octombrie, pentru că aceştia ar vrea să scape de „nebunul din Guvern”.

„Andrei, opreşte-te! Este mai bine să-ţi scoţi din sărite cu prostiile tale colegii de partid şi adepţii, decât să distrugi tot oraşul! Nu fă asta. Ca să conduci un oraş trebuie să ai nişte cunoştinţe elementare. Pe care nu le ai! Şi nici nu te duce capul să le înveţi. Există oameni misterioşi şi inventivi. Noi deja ne-am dat seama că misteriosul Năstase poate distruge orice. Inclusiv Chişinăul, dacă, ferească Sfântul, ajunge primar”, a scris Ilan Şor pe pagina sa de Facebook.

Amintim că vicepreşedintele PAS, Mihai Popşoi, a anunţat că există consens în Blocul ACUM ca Andrei Năstase să fie candidatul Blocului pentru Primăria Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite