Ilan Şor îndeamnă deputaţii să se gândească la faptul că au fost aleşi de cetăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Sor

Liderul Partidului Şor, deputatul  Ilan Şor, a venit cu un îndemn către parlamentari, în special către cei din Blocul Politic ACUM: „să se gândească la faptul că au fost aleşi nu de est sau de vest, dar de cetăţenii Republicii Moldova”.

În cadrul unui briefing de presă, Ilan Şor a declarat că lidera PAS, Maia Sandu, „nu are dreptul să fie la guvernare şi în Parlament, pentru că anume ea a fost una din figurile centrale ale echipei ex-premierului  Filat, condamnat pentru această infracţiune furtul miliardului”. „Aţi fost una cei care au votat garanţiile de stat, aţi primit beneficii din asta, eraţi membru al PLDM, care a beneficiat de bani de la BEM”, a declarat Ilan Şor.

Fără să dea nume, Ilan Şor a criticat comportamentul „unor deputaţi care ar îndeplini comenzile politice venite de la Bruxelles sau de la Moscova”. „Se creează impresia că, dacă stăpânii de peste hotare şi-ar chema deputaţii pe care îi controlează, în Parlament nu ar mai rămâne aproape nimeni. Parlamentul nostru şi ţara noastră nu au nevoie de stăpâni nici din Est, nici din Vest”, a mai spus Ilan Şor.

Politicianul s-a lăudat cu faptul că în cele două luni de la validarea mandatelor de deputat, formaţiunea sa a lansat un proiect de iluminare stradală în localităţile unde       a învins la scrutinul parlamentar. „La Orhei (oraşul în care a fost primar), în două luni au fost reparate câteva străzi, curţi ale blocurilor, au loc pregătirile pentru deschiderea parcului de distracţii Orheiland etc.” „Partidul Şor are un stăpân şi acesta este poporul, care i-a încredinţat voturile pentru a-i rezolva problemele”, a mai spus Ilan Şor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite