Ilan Şor: Prin prelungirea stării de urgenţă, PAS uzurpă puterea de stat şi o exercită în nume propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Şor
Ilan Şor

Liderul Partidului „Şor”, deputatul fugar Ilan Şor, critică dur hotărârea Guvernului, prin care a decis prelungirea stării de urgenţă. Într-o postare pe Facebook, politicianul susţine că ceea ce face PAS înseamnă abuz de putere, dar şi uzurparea puterii de stat şi exercitarea ei în nume propriu, infracţiuni pentru care Codul Penal prevede pedepse extrem de aspre, transmite Unimedia.info.

„Astăzi, Guvernul Harvard, care a făcut de râs nu doar această prestigioasă instituţie de învăţământ, dar a profanat tot ce înseamnă administrarea treburilor publice, a decis să prelungească starea de urgenţă. Motivul ni l-a explicat şeful troglodiţilor din PAS, Igor Grosu, tot el şi preşedinte de paie al Parlamentului, şi constă în faptul că deputaţii din majoritatea parlamentară au obosit să ridice mâna la comandă şi au nevoie de vacanţă. Iar în condiţiile în care aceştia vor fi plecaţi departe, în ţări exotice, şi vor bea cocktailuri pe plaje, nu vor putea vota legile de care are nevoie Maia Sandu şi stăpânii lor străini. Iată de ce, au decis să prelungească starea de urgenţă, astfel încât guvernul scumpirilor, condus de cel mai slab şi incompetent premier din istorie, să poată adopta, fără aprobarea Parlamentului, orice hotărâre vrea”, scrie Ilan Şor.

Totuşi, politicianul consideră că adevăratul motiv este cu totul altul.

„Problema constă nu doar în faptul că deputaţii din PAS, care au obosit de stat degeaba un an de zile, vor să plece în vacanţă. Mai degrabă, Maia Sandu şi trepăduşii săi, care trag sforile acum, vor să excludă total Parlamentul din sfera de luare a deciziilor. Pentru că Parlamentul, din păcate pentru ei, este format nu doar din marionete galbene, care votează orice li se cere, dar mai are acolo şi o opoziţie, care îi taxează pentru abuzurile pe care le comit. Dar cel mai important e că, atunci când le trec prin Parlament, cetăţenii au posibilitate să afle ce legi votează aceşti hoţi şi mincinoşi”, menţionează Şor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite