Ilan Şor spune că vrea să repare toate trecerile subterane de pietoni de la Botanica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Sor

Liderul Partidului Şor, Ilan Şor, spune că i-a solicitat Primăriei capitalei permisiunea să restaureze toate trecerile subterane de pietoni din sectorul Botanica al municipiului Chişinău. Despre aceasta deputatul a anunţat în cadrul evenimentului de inaugurare a pasajului subteran din apropierea Aeroportului, care a fost reconstruit de Avia Invest, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al partidului se menţionează că decizia de a renova pasajul a fost adoptată pentru a asigura securitatea locuitorilor din regiune. 

„Am vrut ca acest obiectiv să arate aşa cum vrem noi să arate toate pasajele subterane din Chişinău. Avia Invest a fost întotdeauna o companie care a avut o responsabilitate socială mare, care îşi asumă rezolvarea problemelor sociale”, a menţionat Ilan Şor, care este şi preşedintele Consiliului de Administrare al Avia Invest. În acest context, el a anunţat că a solicitat Primăriei Chişinău să-i permită reconstrucţia tuturor pasajelor subterane din sectorul Botanica al municipiului Chişinău.

Solicitat de IPN, Vasile Chirilescu, specialist principal în relaţii cu mass-media din cadrul Primăriei Capitalei, a declarat că la adresa Primăriei nu a parvenit niciun demers din partea Partidului Şor sau a preşedintelui acestui partid.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite