Ilan Shor îl vrea premier pe Vlad Filat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Shor a declarat că premier al Republicii Moldova ar trebui să fie Vlad Filat FOTO: Adevărul
Ilan Shor a declarat că premier al Republicii Moldova ar trebui să fie Vlad Filat FOTO: Adevărul

Primarul oraşului Orhei, Ilan Shor, care este învinuit de ileglităţile de la Banca de Economii, consideră că cel mai potrivit candidat pentru funcţia de premier al Republicii Moldova este liderul PLDM, Vlad Filat.

Potrivit unui material realizat de postul Euro TV, Ilan Shor a declarat că nu contează care partide vor face parte din noua coaliţie de guvernare. Potrivit prirmarului oraşului Orhei, este mai important ca această alianţă să instituie cât mai curând noul Guvern şi să numească în funcţie un nou premier. „Acesta trebuie să fie o persoană cu experienţă. De exemplu, Vlad Filat. Este cunoscut în străinătate şi are experienţa necesară. Filat poate realiza cu succes negocierile cu organizaţiile internaţionale şi să atragă fonduri. Ţara are nevoie de un premier puternic”, afirmă Shor.

Menţionăm că Ilan Shor a fost audiat săptămâna aceasta de Centrul Naţional Anticorupţie în dosarul ilegalităţilor de la Banca de Economii în cadrul căreia a deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Vlad Filat a declarat ieri că este firesc ca această funcţie să-i aparţină. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite