Ion Apostol acuză socialiştii că au vandalizat sediul PL: „Dodon, întoarce drapelul furat şi vino şi spală mizeria de pe perete!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul liberal Ion Apostol, cel care luni, 26 decembrie, a arborat pe frontispiciul sediului Preşedinţiei drapelul UE, scos recent la indicaţia preşedintelui Dodon, afirmă că în noapte între 26 - 27 decembrie, sediul PL a fost vandalizat, iar steagul UE înlocuit cu cel al Principatelor Moldovei.

„Azi noapte porcii de socialişti au vandalizat sediul Partidului Liberal. Au furat drapelul UE de pe frontispiciul clădirii, au murdărit cu copitele faţada şi au arborat drapelul cu cap de bou. Au făcut această mârşăvenie noaptea pe ascuns, după cum le este obiceiul. La această oră am restabilit tot. Unire,romani! Uniti pentru Unire!”, scrie Apostol pe pagina sa de Facebook.

Liberalul a mai adăugat că acest fapt „denotă ura şi disperarea socialiştilor lui Dodon” şi la îndemnat pe preşedintele ţării să întoarcă „drapelul furat”.

Amintim că luni, 26 decembrie, după ce Ion Apostol alături de alţi deputaţi liberali au instalat steagul UE pe frontisiciul Preşedinţiei, la scurt timp acesta a fost scos şi înlocuit cu cel al Principatelor Moldovei.

Igor Dodon a declarat că nu a dat asemenea indicaţii. Totodată, el a menţionat că steagul UE nu este obligatoriu să fie instalat pe instituţia prezidenţială, iar Moldova nu este membru UE, motiv pentru care doar steagul Moldovei va fi la Preşedinţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite