Politică

articolul anterior articolul urmator

Ion Ceban, către PAS: „Probabil vă rugaţi să fie mai cald, de altfel oamenii vă vor lua în furci”

1
25 Oct 2021 12:58:50
Autor: Iurii Botnarenco
Ion Ceban
Ion Ceban

Primarul de Chişinău, Ion Ceban, a anunţat luni, 25 octombrie, că doar 1/3 din blocurile locative din Capitală au fost conectate la energie termică, deşi dânsul a semnat o dispoziţie, încă pe 22 octombrie, prin care a solicitat ca toate blocurile să fie conectate la caldură.

Ion Ceban a sugerat să de vină pentru tergiversarea procesului de conectare la căldură ar fi Guvernul PAS.

În acest sens, edilul susţine că cei din Partidul Acţiune şi Solidaritate, formaţiune aflată la guvernare, se roagă ca afară să fie mai cald pentru că în caz contrar oamenii i-ar lua în furci.

Potrivit primarului, de asigurarea cu energie termică „trebuie să-şi bată capul Guvernul”.

„Termoelectrica, care este principalul furnizor şi unicul furnizor de energie termică în Chişinău, nu aparţine Primăriei şi nu este gestionat de Primărie”, a spus Ceban.

Ion Ceban a declarat că autorităţile municipale nu au fost informate de Guvern cu privire la situaţia energetică din ţară. Potrivit edilului, municipalitatea nu are certitudinea că criza energetică va fi soluţionată de autorităţile centrale, întrucât Guvernul nu informează Primăria pe acest subiect.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Diana Owens
25.10.2021, 17:53:37

Un raport live al postarilor antivacciniste pe forumurile Adevarul: https://telegra.ph/LIVE---Postaci-Antivaccin-Forumurile-Adevarul-10-20 Ca sa stiti la ce dezinformare va expuneti pe acest forum.

Modifică Setările