Ion Ceban a semnat un angajament public. Socialistul promite că prioritatea sa în calitate de primar de Chişinău va fi soluţionarea problemelor locuitorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ceban

Candidatul Partidului Socialiştilor la funcţia de primar al municipiului Chişinău, Ion Ceban, a semnat vineri, 13 septembrie, un angajament public prin care îşi asumă drept prioritate abordarea şi soluţionarea problemelor locuitorilor oraşului, transmite IPN.

„Primarul trebuie să aibă o atitudine şi o înţelegere clară a problemelor actuale ale municipiului Chişinău, dar şi a problemelor de perspectivă. O viziune în ansamblu pentru patru, şase, opt, 12 ani şi mai mult. Anume această viziune va determina acţiunile pe care le va face primarul”, a declarat candidatul într-o conferinţă de presă susţinută în Scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”.  

Ion Ceban spune că oamenii vor să trăiască bine într-un oraş curat, în care să se simtă în siguranţă, să aibă posibilitatea să lucreze în domeniile care le sunt pe plac şi să fie remuneraţi destoinic pentru ceea ce fac. Candidatul şi-a luat angajamentul să nu abordeze probleme de geopolitică, limbă, istorie şi alte subiecte, care nu au tangenţe directe cu administrarea problemelor municipiului.

De asemenea, s-a angajat să utilizeze toate instrumentele legale pentru a împiedica adoptarea deciziilor care dăunează intereselor locuitorilor municipiului Chişinău şi dezvoltării oraşului. Ion Ceban a mai anunţat că va folosi toată autoritatea primarului general pentru a împiedica votarea deciziilor „la pachet”. La fel, va îndemna consilierii municipali să examineze minuţios fiecare proiect de pe agendă şi să implice în examinare experţi din societatea civilă.

Candidatul a mai spus că în zilele următoare va prezenta programul de administrare a municipiului Chişinău, unde se vor regăsi „priorităţile şi soluţiile pentru problemele din oraş, probleme serioase, acumulate de-a lungul anilor cât a fost administrat prost”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite