Politică

articolul anterior articolul urmator

Ion Ceban susţine că guvernarea a pus la cale arestarea lui: „Sunt urmărit la fiecare pas. Se ocupă oameni serioşi”

0
20 Sep 2021 10:54:25
Autor: Iurii Botnarenco
Ion Ceban, primar de Chişinău
Ion Ceban, primar de Chişinău

Primarul Chişinăului, Ion Ceban, a adus acuzaţii grave la adresa guvernării PAS luni, 20 septembrie. Potrivit edilului, structurile de forţă îl urmăresc constant, pentru a găsi materiale ce l-ar compromite. Mai mult, primarul susţine că guvernarea ar pregăti chiar şi arestarea lui, tot cu scopul denigrării imaginii.

„Am fost informat că sunt urmărit la fiecare pas. Se ocupă oameni serioşi, din structurile speciale, pentru a face tot posibilul ca să mă murdărească. Mesajul meu este: nu vă chinuiţi în zadar să aflaţi unde sunt intrările în Primărie şi în cabinetul meu. Cheile de la cabinet sunt la paza de la intrarea din Primărie, iar cheia de la uşa casei o pun la birou. Nu am ce ascunde şi nu-mi este frică chiar dacă, stimaţi angajaţi ai structurilor de stat, chiar dacă vi se cere să mă şantajaţi şi să pregătiţi percheziţii la birou şi domiciliu şi, eventual, arestul meu pentru câteva zile sau luni. Vă invit. Welcome”, a declarat Ion Ceban, în cadrul şedinţei săptămânale a serviciilor primăriei.

Ion Ceban susţine că reprezentanţi ai puterii intimidează pretorii şi primarii ca aceştia să meargă împotriva primarului general.

„Oamenii aşteaptă rezultate şi nu show-uri ieftine pe care le daţi în aşa-numita luptă cu corupţia. Nu voi ceda. Am încrederea oamenilor şi nu voi ceda. Nu-mi este frică”, a afirmat Ceban.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările