Ion Chicu, către Maia Sandu: „Aţi irosit 13 luni din mandat doar pentru minciuni şi manipulare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Chicu si Maia Sandu

Ex-premierul Ion Chicu a mai venit cu un atac la adresa preşedintelui Maia Sandu. De această dată, fostul prim-ministru o acuză pe şefa statului de minciună şi manipulare, după ce ea ar fi dat de înţeles că Interpol e de vină pentru faptul că Vlad Plahotniuc încă nu a fost localizat şi reţinut.

„Înainte de-al sechestra în mod criminal pe Stoianoglo, Maia Sandu acuza Procurorul General de lipsa rezultatelor în lupta cu corupţia. Acum, după ce şi-a instalat procuror de buzunar, deja o organizaţie internaţională - Interpol, e de vină”, a scris Ion Chicu pe Facebook.

Ex-premierul a menţionat că atunci „când se rupea la putere, Maia Sandu învinuia guvernul şi presedintele de atunci pentru lipsa condamnărilor pe furtul miliardului şi a aeroportului.” Acum, când deţine puterea absolută în stat, Maia Sandu spune că nu dânsa este cea care trebuie să-i bage la închisoare pe cei mai controversaţi infractori.

„Doamna Preşedinte, aţi irosit 13 luni din mandat doar pentru minciuni şi manipulare. Umblaţi un pic la ruşine, dacă a mai rămas ceva”, a mai spus Chicu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite