Ion Chicu: Maia Sandu nici nu a intrat în palatul prezidenţial că deja a lansat campania electorală pentru PAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Chicu, ex-premier
Ion Chicu, ex-premier

Maia Sandu face campanie electorală pentru partidul care a promovat-o, iar astfel compromite însăşi esenţa funcţiei de preşedinte al ţării. Declaraţia a fost făcută de liderul Partidului Dezvoltării şi Consolidării Moldovei, ex-premierul Ion Chicu, în cadrul emisiunii Prime Time de la postul Prime TV.

„Doamna Sandu nici nu a intrat în palatul prezidenţial că a şi lansat campania electorală pentru PAS. Continuă să facă agitaţie electorală şi acum. Sper că totuşi va înţelege rolul, atribuit de cetăţeni, pentru că imixtiunile preşedinţilor de ţară în procesele care ţin de Guvern sau Parlament reprezintă o încercare a acestor oameni să se afirme ca politicieni”, a afirmat Ion Chicu.

Liderul PDCM a îndemnat-o pe Maia Sandu să renunţe la favorizarea partidului pentru care are simpatii şi să încerce să devină preşedinte al tuturor cetăţenilor. „Doamna Sandu trebuie să meargă în teritoriu şi să vorbească cu oamenii, dar să nu uite că este preşedintele tuturor şi nu să facă agitaţie pentru PAS”, a declarat Ion Chicu. "Rămâne să vedem cum va gestiona doamna Sandu mandatul. Sper că va înţelege în ce constă funcţia preşedintelui. După reforma din 2001, funcţia de şef al statului nu mai este una principală în stat”, a mai adăugat liderul PDCM.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite