Ion Chicu: Miniştrii nu sunt vizibili pentru că asta este abordarea noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Chicu nu-şi va prezenta demisia din funcţia de şef al Cabinetului de Miniştri. Actualul premier susţine că cei care vor începe procesul de demitere a Guvernului, să-şi asume responsabilitatea pentru o nouă guvernare, notează IPN.

„Noi vom pleca atunci când va fi numit un nou Cabinet de Miniştri. E imposibil să pleci. Desigur, poţi să-ţi prezinţi demisia, iar în ziua următoare te întorci în birou şi verifici dacă sunt bani pentru achitarea pensiilor, sunt bani pentru a întoarce datoriile. Situaţia se va înrăutăţi. De ce să-mi induc o astfel de soartă, doar pentru a trânti uşa şi după încă câteva luni să răspund pentru tot. Cei care vor iniţia acest proces, să-l ducă la bun sfârşit, să aleagă o nouă guvernare, să-şi asume toată responsabilitatea”, a declarat Ion Chicu în cadrul emisiunii „Piatniţa s Anatoliem Golea” de la postul de televiziune RTR Moldova.

Prim-ministrul afirmă că cei, care intenţionează să trimită Guvernul în demisie vorbesc despre acest lucru de mai bine de două luni, nu vor veni în fruntea Guvernului pentru că nu sunt pregătiţi pentru a face faţă tuturor problemelor care s-au adunat pe parcursul ultimilor 30 de ani.

„Ei nu au nicio şansă. Popularitatea pe care o au se măsoară în promile, nu în procente. Ei au fost ultimii zece ani la guvernare. Ei au nevoie ca în ţară să fie ceaţă. Nu vor veni la guvernare pentru că lovitura este prea mare. În prezent trebuie să se ocupe de criză”, a adăugat premierul.

Referitor la acuzaţiile aduse zilnic în adresa Guvernului, Ion Chicu susţine că miniştrii lucrează. „Faptul că ei nu sunt vizibili, aceasta este strategia noastră. Noi nu suntem PR-işti. Noi nu. Nu ne ocupăm cu PR-ul. Noi nu ştim să facem PR”.

https://www.ipn.md/ro/ion-chicu-ministrii-nu-sunt-vizibili-pentru-ca-asta-7965_1074467.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite