Ion Leaşcenco: Pericolul cel mai mare este că Igor Dodon ar putea lua majoritate absolută la parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Preşedintele Blocului Unităţii Naţionale, candidatul Partidului Democraţia Acasă în circumscripţia Călăraşi, Ion Leaşcenco, susţine că pericolul cel mare pentru Republica Moldova este venirea Socialiştilor lui Igor Dodon la guvernare, după alegerile din 24 februarie.

Ion Leaşcencă e de părere că „avem nevoie ca de aer de unionişti în viitorul Parlament”, pentru că circumscripţiile electorale ar fi fost repartizate în aşa fel, încât alegerile să fie câştigate de către Socialişti.

„Pericolul cel mai mare este că Dodon va lua majoritate absolută din circumscripţii şi pe liste. Priviţi cum au fost împărţite circumscripţiile în Chişinău: au fost adăugate secţii de votare unde stânga a avut o majoritate”, a spus Leaşcenco la „Adevărul Live”.

Un alt pericolul în viziunea lui Leaşcenco îl reprezintă „federalizarea Republicii Moldova care se pune la punct după alegerile parlamentare”.

În opinia sa, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, la fel reprezintă un pericol, pentru că grupul de persoane din jurul său „se înfruptează din banul public şi nu fac nimic altceva decât să fure acest colţ de ţară”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite