Politică

articolul anterior articolul urmator

Ion Sturza: „Tripleta nocivă Plahotniuc-Şor-Candu are un singur scop - haosul”

0
5 Jun 2020 13:13:22
Autor: Iurii Botnarenco

Ex-premierul Ion Sturza consideră că „tripleta nocivă Plahotniuc-Şor-Candu are un singur scop - haosul”. În opinia lui, aceasta este „unica lor şansă să scape de condamnare la ani grei de puşcărie”.

„Astăzi, la Chişinău, se fac liste de candidaţi la funcţia de prim-ministru. Adevărat, nimeni nu mai mizează pe guvernul Chicu. Nici măcar Dodon, care pare resemnat şi nu-i dă mai mult de 50% că va supravieţui până la alegerile prezidenţiale din toamnă. Cea mai „impresionantă” este lista lui Plahotniuc - Andrei Năstase, Alexandru Slusari, Igor Munteanu, Maia Sandu etc. Toţi la grămadă sau fiecare separat. Şi uni din ei, sărmanii, se pare, chiar cred că au şanse, fac liste, lucrează de zor la programe, dau interviuri programatice. Ce să zic? Fiecare merită să fie prim-ministru în ţărişoara moldavă! Dar nici naivi nu ar trebui să fie”, a scris Ion Sturza pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier spune că vede „multă exaltare pe ambele maluri ale Prutului”.

„Jos! OK, jos! Se încadrează perfect în strategia cunoscută - cu cât mai rău, cu atât mai bine. E puţin cinic, dar vă respect opţiunea - moldovenii victime colaterale ale jocului celor mari - geostrategia”, a mai spus Sturza.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările