Iurie Chirinciuc neagă că a fost reţinut: „Am mers la poliţie pentru a clarifica situaţia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ex-ministrul Transporturilor Iurie Chirinciuc s-a întors în Republica Moldova, după ce mai multă vreme s-a eschivat de organele de drept moldoveneşti. Acesta a negat că a fost reţinut în seara de marţi, 7 ianuarie, la Vama Leuşeni, precum au scris mai multe instituţii de presă, subliniind că „este o manipulare şi o minciună cogonată”.

„Am mers la poliţie pentru a clarifica situaţia. CSJ a casat integral decizia Curţii de Apel Chişinău, dar din păcate aşa lucrează instituţiile statului în RM şi informaţia nu a ajuns încă la Poliţia de Frontieră”, a explicat Iurie Chirinciuc într-o postare pe Facebook.

Amintim că Iurie Chirinciuc a fost condamnat de Curtea de Apel Chişinău, pe 15 mai 2019, la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, pentru trafic de influenţă şi abuz de serviciu. Decizia Curţii de Apel Chişinău însă a fost casată de magistraţii Curţii Supreme de Justiţie, care au menţinut în vigoare hotărârea primei instanţe, prin care Chirinciuc a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite