Iurie Ciocan explică de ce salariul său este de 70.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Centrului de Implementare a Reformelor, Iurie Ciocan, a declarat că dânsul merită salariul de 70.000 de lei, atât timp cât datorită reformelor Centrului, statul ar câştiga milioane de lei la buget. Reacţia lui Iurie Ciocan vine în contextul afirmaţiei prim-ministrei Maia Sandu, care a declarat că funcţionarul are salariu exagerat de mare şi a cerut o explicaţie în acest sens.

„Activitatea nu se reduce doar la reorganizarea Guvernului în nouă ministere, este o tratare prea simplistă. În fiecare minister sunt instituţii, au fost tot felul de centre, întreprinderi, inspectorate, agenţii. Pentru toate acestea am propus soluţii de optimizare şi s-au făcut economii la buget de milioane de lei. Salariile pe care le-au ridicat colegii mei din cadrul proiectului nu sunt atât de mari în contextul în care beneficiile pentru buget sunt mult mai mari”, a declarat Iurie Ciocan pentru TV8.

Iurie Ciocan consideră că Maia Sandu nu a fost informată corect despre perioada de activitate a Centrului de Implementare a Reformelor. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite