Liderii unionişti, invitaţi la o conferinţă pentru a identifica un candidat comun la funcţia de primar de Chişinău, care va lupta contra „binomului ACUM-Dodon”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mişcarea Populară Antimafie a lansat o invitaţie către toate partidele unioniste din Republica Moldova, privind participarea la o conferinţă publică, ce ar urma să aibă loc luni, 9 septembrie, ora 11.00, cu scopul de a identifica un candidat comun din partea forţelor unioniste la funcţia de primar de Chişinău, în alegerile locale din 20 octombrie.

Anunţul a fost făcut de către vicepreşedinta Mişcării Populare Antimafie Daniela Bodrug, care a subliniat că asemenea iniţiative au existat şi anterior, însă acestea ar fi eşuat, pe motiv că fostul lider al PDM Vlad Plahotniuc ar fi făcut în aşa fel ca forţele unioniste să fie dezbinate în alegeri.

„Acum Plahotniuc nu mai este. Acum avem binomul ACUM şi Dodon. Iată anume împotriva acestui binom, fără intervenţia lui Plahotniuc, există şanse reale ca forţele unioniste să identifice un candidat comun şi să lupte împotriva acestui binom ACUM-Dodon, care este contraproductiv şi un proiect duşman împotriva viitorului românesc şi european al Republicii Moldova”, a declarat Daniela Bodrug într-un mesaj video plasat pe Youtube. 

Bodrug a menţionat că socialistul Ion Ceban îşi face deja campanie electorală şi că unioniştii nu pot sta într-o parte şi privi cum Blocul ACUM face jocul socialiştilor. 

Conferinţa publică la care sunt invitate toate partidele unioniste se va desfăşura luni, 9 septembrie, ora 11.00 la Agenţia de presă InfoPrimNeo (IPN).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite