Politică

articolul anterior articolul urmator

Liderul de la Tiraspol consideră oportună revaccinarea populaţiei din regiune

2
25 Oct 2021 21:27:39
Autor: Iurii Botnarenco
Vadim Krasnoselski
Vadim Krasnoselski

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, consideră oportun ca în regiune să înceapă revaccinarea populaţiei împotriva noului coronavirus. Potrivit lui, statistica primelor etape de imunizare şi a celei care urmează e necesar să se facă separat, transmite IPN

Presa din regiune scrie că la sfârşitul săptămânii trecute a avut loc a doua etapă a maratonului de vaccinare a populaţiei din mediul rural. În total, au fost acoperite 92 de sate.

Până acum, în regiunea transnistreană, schema completă de vaccinare a fost administrată la 108 595 de persoane. Liderul de la Tiraspol consideră că este necesar să înceapă revaccinarea.

Potrivit unei decizii a Ministerului Sănătăţii de la Chişinău, persoanele vaccinate din regiunea transnistreană se pot adresa la cel mai apropiat centru de vaccinare din dreapta Nistrului pentru confirmarea certificatului de vaccinare, în caz de necesitate pentru trecerea frontierei Republicii Moldova.

Campania de vaccinare din Republica Moldova a început la data de 2 martie 2021, iar până în prezent, au fost administrate 1 486 884 de doze de vaccin.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Steve
25.10.2021, 21:37:25

S-a auzit Cacatzule? Fratii moldoveni au nevoie de vaccin, Pfizer daca se poate, ajutoare bineinteles, nici nu se pune problema de bani.

Utilizator Adevărul
26.10.2021, 02:38:40

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările