Maia Sandu: Alina Russu este proprietară la „Novosti Moldova”, cei care au răspândit minciuna cu migranţii sirieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, afirmă că şefa Comisiei Electorale Centrale, Alina Russu, este proprietara portalului de ştiri „Novosti Moldova”. Site-ul care ar fi răspândit ştirea despre 30 de mii de migranţi sirieni, care urmau să vină în Moldova dacă Sandu ajungea preşedinte.

„Preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Alina Russu, are o afacere în domeniul media. Conform declaraţiei de avere din 2015, ea este proprietara site-ului de ştiri Novosti Moldova. 

Pe 26 octombrie acest site răspândea într-o veselie minciuna despre migranţii sirieni. În înţelegerea Preşedintelui CEC, urmaşă demnă a lui Voronin, defăimarea unui concurent electoral şi dezinformarea cetăţenilor contribuie la asigurarea unor alegeri „libere şi corecte”, se arată într-o postare a Maiei Sandu pe pagina de Facebook.

Solicitată de Agora.md, Alina Russu a declarat că nu mai deţine acest portal de ştiri de la începutul anului 2016 şi că nu cunoaşte cine este noul propietar. Totodată, ea a subliniat că nu are nicio legătură cu ştirea dată.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite