Politică

articolul anterior articolul urmator

Maia Sandu: Astăzi am avut o convorbire telefonică cu preşedintele Iohannis. Voi face o vizită oficială la Bucureşti în 2 iulie

5
26 Jun 2019 14:47:25
Autor: News.ro
FOTO gov.md
FOTO gov.md

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunţat că miercuri a avut o convorbire telefonică cu preşedintele Klaus Iohannis, care a invitat-o să facă o vizită oficială la Bucureşti în 2 iulie.

„Astăzi am avut o convorbire telefonică cu Preşedintele României, Klaus Iohannis. I-am mulţumit Preşedintelui Iohannis pentru sprijinul constant acordat de România cetăţenilor din Republica Moldova. Am discutat despre necesitatea avansării în implementarea proiectelor comune dintre România şi Republica Moldova. Preşedintele Iohannis ne-a asigurat de susţinerea domniei sale şi a României în procesele de integrare europeană a ţării noastre”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.
 
Premierul Republicii Moldova îi mulţumeşte preşedintelui Iohannis pentru invitaţia de a face o vizită la Bucureşti.
 
„Îi mulţumesc Preşedintelui Iohannis pentru invitaţia de a întreprinde o vizită oficială la Bucureşti pe 2 iulie. După vizita la Bucureşti, mă voi afla într-o vizită oficială la Bruxelles pe 4 iulie”, precizează Maia Sandu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

zbucium ion
26.06.2019, 15:27:03

E de mirare ca nu-l viziteaza mai intai pe Medvedev si Putin - dupa ce atat de calduros l-a primit deja de cateva ori pe Kozak. Cu ce obraz se duce Sandu in Romania dupa ce copresedintele ACUM - Nastas a votat la APCE din partea R.Moldova in favoarea Rusiei, dupa ce in locurile eliberate de Maia Sandu - Kozak si Dodon isi instaleaza oamenii Moscovei. Sandu a promis DEMITEREA lui Dodon - acum nu mai doreste?! - Sunt deja prieteni sau chiar complici la schimbarea vectorului european de la UE spre Uniunea Vamala a Rusiei cu vamesi rusi pe Prut? R.Moldova cu fiece zi devine un stat CAPTURAT de Rusia, inclusiv ENERGETIC. DE ce nu e posibila ca gazul romanesc sa ajunga macar la Ungheni si Calarasi in aceste luni de vara, iar la Chisinau pana la 1 decembrie, de ce tocmai in martie in nu se stie care an viitor? Oare guvernul Sandu este totalmente aservit Gazprom-ului si indeplineste indicatiile Moscovei?!

-1 (3 voturi)
zbucium ion
26.06.2019, 16:05:34

Daca Romania inca nu are un volum suficient de gaze ca sa umple teava macar pana la Ungheni - temporar R.Moldova se poate conecta la reteaua de gaze a UE prin reteaua Ucrainei si a gazoductelor sale cu Slovacia, Ungaria si Polonia. - Cauza SABOTARII interconectarii deja de 6 ani la rand - e stiuta - sunt "schemele " de FRAUDARE la import a consumatorilor inca de pe vremea lui Timosenko, Ianukovici si Voronin, preluate de AIE si de care vor sa se foloseasca ACUM sau PSRM - noii "oligarhi" care stau in spatele ministrului economiei Branzan - poftim si "roadele" "dezoligarhizarii".

0 (2 voturi)
zbucium ion
26.06.2019, 15:48:48

Maia Sandu vrea un procuror-general din Romania, dar uita ca SIS-ul este deja dat pe mana oamenilor lui Dodon si Kozak si niciun procuror nu se va putea atunge de oamenii Moscovei.

0 (2 voturi)
Veronica Savcenco
26.06.2019, 19:42:31

Nu cred ca cald va fi primita, avand in vedere ce tradare a facut atunci cand a facut alianta cu socialistii.

-1 (1 vot)
giulianni_007
26.06.2019, 23:03:51

Comentariu considerat abuziv.