Maia Sandu, despre vizita la Moscova a celor 35 de deputaţi Socialişti: „Asta înseamnă că ei nu sunt independenţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Lidera PAS, Maia Sandu, se arată nedumerită că Socialiştii nici măcar nu se ruşinează să plece atât de des la Moscova, subliniind că acest fapt este ridicol deja, iar PSRM nu este o formaţiune independentă în decizii.

„Asta înseamnă că ei nu sunt independenţi. Faptul că merg atât de des la Moscova, devine deja ridicol, pentru că nu au niciun pic de independenţă în decizii. Imgaginaţi-vă că noi mergem la Bruxelles de două ori pe saptămână, aşa cum fac ei. Lumea s-ar întreba, dar oamenii ăştia au autonomie decizională sau decide altcineva pentru ei? Aici în cazul PSRM nici nu se ruşinează măcar. Cred că mai mult stau la Moscova, decât în Republica Moldova”, a declarat Maia Sandu într-un interviu pentru Europa Liberă.

Întrebată dacă Socialiştii se află mai mult sub influenţa lui Vlad Plahotniuc sau cea a Rusiei, Maia Sandu a răspuns că: „Ei depind şi de PD, şi de Kremlin”. 

„Acum vedem acea contradicţie dintre dorinţele lui Plahotniuc şi dorinţele Plahotniuc. Nu ştim de unde exact ar veni această contradicţie. PSRM este acum rupt între aceste două părţi. O să vedem până la urmă care va fi cea care va prevala”, a adăugat Maia Sandu.

Amintim că toată fracţiunea parlamentară a Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a plecat pe 16 aprilie, la Moscova, la invitaţia conducerii Dumei de Stat a Federaţiei Ruse.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite