Politică

articolul anterior articolul urmator

Maia Sandu i-a conferit „Ordinul de Onoare” ambasadorului UE în Moldova, Peter Michalko

0
9 May 2021 13:45:27
Autor: Iurii Botnarenco

Cu prilejul Zilei Europei, preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a conferit „Ordinul de Onoare” lui Peter Michalko, ambasador al Uniunii Europene la Chişinău, „în semn de recunoştinţă pentru susţinerea constantă oferită cetăţenilor Republicii Moldova în eforturile de a trăi în democraţie şi bunăstare.”

„Domnul ambasador Michalko are merite deosebite în promovarea valorilor europene în ţara noastră. Îi mulţumesc în numele cetăţenilor moldoveni, pentru sprijinul continuu, pentru faptul că este mereu alături de noi în demersul nostru pentru libertate şi stat de drept, pentru susţinerea reformelor care să îmbunătăţească nivelul de trai al oamenilor, inclusiv prin numeroasele proiecte de dezvoltare, prezente în diverse domenii în toate raioanele ţării”, a spus Maia Sandu.

Şefa statului a menţionat că Peter Michalko este un prieten al Republicii Moldova şi i-a mulţumit pentru sprijinul oferit ţării noastre în perioadata mandatului său: „Mulţumim, domnule Ambasador Michalko! Mulţumim, Uniunea Europeană!”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările