Maia Sandu încă nu cunoaşte când va pleca la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Maia Sandu a declarat că ziua când ar urma să întreprindă o vizită oficială la Moscova încă nu a fost stabilită, asta deşi Igor Dodon afirmă că ministrul de Externe, Nicu Popescu, a plecat în Federaţia Rusă inclusiv pentru a pregătit vizita prim-ministrului.

„Nicu Popescu este ministru al MAE şi este de responsabilitatea lui să meargă să stabilească relaţii în toate ţările şi el a mers în prima sa vizită. Nu avem încă o dată exactă a vizitei mele în Rusia. Când o să o avem, o să o anunţăm. Acum aşteptăm rezultatele vizitei lui Nicu Popescu”, a declarat Maia Sandu într-o conferinţă de presă.

Amintim că, recent, Igor Dodon a vorbit despre necesitatea ca Maia Sandu să aibă o vizită de lucru la Moscova. Preşedintele ţării consideră că nu e corect ca prim-ministrul să aibă deplasări doar la Bruxelles şi Washington, iar dânsul doar în Federaţia Rusă.

Dodon a menţionat că, pe 10 septembrie, ministrul de Externe, Nicu Popescu, va întreprinde o vizită la Moscova pentru a pregăti vizita de lucru a Maiei Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite