„Maia Sandu, tu ai mamă?”. Mesajul lui Dodon după ce mama lui a fost umilită în stradă de către o activistă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon si Maia Sandu

Fostul preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat gestul activistei Maria Olar, care a înjurat-o şi a umilit-o pe mama lui, în timp ce femeia se îndrepta către sediul Centrului Naţional Anticorupţie. Igor Dodon consideră că Maria Olar ar fi sponsorizată de PAS să acţioneze în aşa fel, motiv pentru care fostul şef de stat a criticat-o pe preşedintele Maia Sandu.

Mesajul integral postat de Igor Dodon

„Maia Sandu, tu ai mamă? Maia Sandu, tu ai suflet? De ce permiţi ca nişte nebuni şi nebune cu certificat de la psihiatrie să îşi bată joc de oameni? De ce permiţi ca mama unui fost şef de stat să fie umilită şi batjocorită public de nişte mizerii morale care trăiesc din bani negri plătiţi pe ascuns de sponsorii PAS? De ce le permiţi unor indivizi ca Litvinenco şi procurorii lui de buzunar să organizeze tribunale agresive şi linşaj în incinta instituţiilor de drept? Să ştiţi, doamnă preşedinte, că toate aceste abuzuri şi măgării vor avea consecinţe serioase şi vor fi pe sovestea dumitale. Aşa lucruri nu se iartă şi nu se uită. Teme-te de Dumnezeu, dacă ai un Dumnezeu, dacă nu îţi este ruşine de dispreţul oamenilor, inclusiv de dispreţul celor care te-au votat cândva.

Mă adresez şi către alţii din Guvernarea PAS, către cei care poate mai au un pic de raţiune acolo. Aţi ajuns să vă sprijiniţi azi pe susţinerea unor fanatici şi a unor nebuni, cum este această mizerie morală, care a făcut-o pe mama să asiste neputincios la un atac violent? La acest nivel de disperare şi de ură aţi ajuns? Acestea sunt „argumentele” şi „instrumentele” de care vă folosiţi? Înseamnă că e proastă situaţia voastră şi va deveni şi mai proastă. Înseamnă că nu mai aveţi în cine avea încredere şi veţi fi aruncaţi la urna politică, veţi fi alungaţi de cetăţeni, inclusiv de cei pe care i-aţi amăgit atât de urât în 2020 şi 2021. Iar oamenii simpli să vadă în aceste imagini video metodele murdare şi chiar criminale pe care le utilizaţi voi. Le-a utilizat şi echipa TV aservită vouă, venită la indicaţia procurorilor cu întrebările pregătite de Litvinenco & Co pentru mama mea. Nimic sfânt în această guvernare galbenă.

P.S. Cele câteva cartuşe de vânătoare, găsite într-o casă unde există de decenii tradiţia de vânători la soţ şi la feciori, sunt un motiv de a purta o femeie în etate prin procuraturi? V-aţi speriat că mama mea poate organiza o lovitură de stat? Vai de capul vostru...”, a scris Igor Dodon, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite