Politică

articolul anterior articolul urmator

Maia Sandu, soluţia pentru ca Moldova să reintre pe traseul european

3
3 Nov 2020 09:22:45
Remus Pricopie

Viitorul Preşedinte al Republicii Moldova are obligaţia să readucă ţara la masa dialogului european. Acest lucru poate fi făcut doar de un Preşedinte integru, care lucrează pentru popor, şi NU în apărarea unor interese obscure, de grup.

Preocuparea unui Preşedinte trebuie să fie legată de succesul copiilor şi tinerilor moldoveni de azi şi şansele lor de a răzbate în viaţă, NU de interesele politice şi financiare ale prietenilor.

Respectul unui Preşedinte trebuie să se îndrepte către cei care au dus greul acestei ţări (tineri şi bătrâni, părinţi şi bunici), prin munca şi sudoarea lor, NU către cei care au secătuit visteria ţării.

Un viitor european nu poate fi construit decât de oameni care sunt respectaţi în Moldova şi invitaţi ca parteneri de dialog în capitalele lumii, NU de exponenţi ai mediocrităţii.

Iată de ce, dacă aş fi cetăţean al Republicii Moldova, duminică, 15 noiembrie, aş vota Maia Sandu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Roman Ardelean
3.11.2020, 10:15:01

Astept comentariile lui Alex Bun ungur care se da moldovean in 5,4,3,2,1 . Si ungaria a pariat pe Dodon. Se pare ca in plina pandemie ungurii arunca banii pe tampenii. Cu toate ca pibul lor a scazut cu 10%. Au bani sa il sponsorizeze pe Dodon. Cine voteaza cu Dodon voteaza cu Ungaria

+3 (5 voturi)
Coco
3.11.2020, 11:09:45

Dacă vine, vine cu cealaltă faţă, Ştefan Horvath dar cu insulte asemănătoare.

0 (2 voturi)
Rudi
3.11.2020, 10:21:39

Gluma anului!!!! Cea care s-a aliat cu Dodon? Ce s-a intamplat cat timp a fost la guvernare? Au iesit mafioti din puscarii, au fost numiti prorusi in functii cheie ...

0 (2 voturi)
Modifică Setările