Politică

articolul anterior articolul urmator

Maia Sandu: „Sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate în UE”

3
30 Jul 2020 21:54:17
Autor: Iurii Botnarenco

Lidera PAS, Maia Sandu, susţine că merită să ajungă în funcţia de preşedinte al R.Moldova pentru că este „liderul cu cea mai mare credibilitate în UE” şi va putea să negocieze asistenţă financiară mai mare pentru R. Moldova, decât ar face-o alţii din această funcţie.

„Eu sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate în UE ca să pot să negociez sprijin mare pentru ca noi să ieşim mai repede din această groapă, inclusiv la nivel de comunităţi, prin proiecte foarte multe şi concrete, prin ajutor pentru fiecare întreprindere mică şi mijlocie, pentru agricultură şi celelalte domenii care ţin de condiţii normale pentru viaţă”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Maia Sandu s-a referit şi la diferenţa dintre ea şi Andrei Năstase.

„Am mai multă experienţă de administrare publică şi eu am sprijin major din partea UE, asta s-a văzut şi în cele 5 luni la guvernare şi asta se va vedea şi atunci când voi reveni într-o funcţie importantă în stat”, a precizat lidera PAS.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Vasile Naftuli
30.07.2020, 23:41:27

Trebuie sa ai credibilitate in Moldova sau sa participi la alegeri in UE.

-3 (3 voturi)
Dănănae Dumitru
31.07.2020, 10:32:18

ma vasuli Maia sandu are alegatorii ei. poate tu nu esti deacesta atunci treci pe alaturi cu ciocul incis si cinta deni pobedi.

+2 (2 voturi)
Bun Om
1.08.2020, 07:20:03

Dodon: Moldova trebuie sa ramana neutrala. Tot Dodon: Moldova trebuie sa fie de partea Rusilor nu EU Dodon: Romania este un atac asupra integritatii Moldovei Tot Dodon: Transnistria este independenta de Moldova

+1 (1 vot)