Maia Sandu: Vlad Plahotniuc nu va pleca din politică pentru că l-ar ajunge justiţia din urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebată dacă va coopera cu democraţii în cazul în care Vlad Plahotniuc se retrage din politică, liderul PAS, Maia Sandu, a declarat că preşedintele PDM nu are intenţia de a se retrage de bunăvoie din politică, pentru că asta ar însemna „justiţia să-l ajungă din urmă”.

„Vlad Plahotniuc, din câte înţeleg eu, promite de vreo patru ani tuturor că el pleacă. El nu are unde să plece. El e în propria capcană. La toate lucrurile pe care le-a făcut, dacă ar pleca, justiţia l-ar ajunge din urmă. Toate aceste discuţii sunt vorbe pentru copii”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Politica” de la TV8.

Preşedintele PAS a spus că nu va discuta cu PDM despre posibilitatea de a înainta un candidat comun pentru alegerile anticipate din Chişinău.

„Credibilitatea lor este zero şi ar fi straniu să fie altfel, pentru că ne uităm la experienţele partidelor care au încercat vreodată să facă parteneriate cu PD şi vedem că sunt toate aproape de cimitirul politic (...) Singurul parteneriat pe care şi-l poate permite PD şi pe care îl va face va fi cu PSRM”, a explicat liderul PAS.

Ea a mai adăugat că PD deja a demonstrat cât de sincer îi susţine pe candidaţii proeuropeni în alegeri, făcânt aluzie la alegerile prezidenţiale din 2016.

„Când au încercat să arunce cu noroi în mine, în candidatul forţelor autentic proeuropene. Astfel, ajutându-l pe Dodon”, a afirmat Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite