Mariana Durleşteanu pleacă din Partidul Legii şi Dreptăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Durlesteanu
Mariana Durlesteanu

Mariana Durleşteanu demisionează din funcţia de preşedinte al Partidului Legii şi Dreptăţii. Aceasta precizează că demisia din cadrul formaţiunii nu înseamnă renunţarea la politică, transmite IPN, transmite IPN.

„Mulţumesc tuturor colegilor din cadrul formaţiunii şi îi asigur de întregul meu respect şi simpatie. Motivele acestui act sunt unele personale. Demisia din cadrul formaţiunii nu înseamnă renunţarea la politică şi nici renunţarea de a ajuta Republica Moldova, atât cât voi putea eu”, a menţionat Mariana Durleşteanu. Republica Moldova are nevoie în continuare de un partid capabil să-i ofere o alternativă viabilă, să o transforme într-o ţară în plenitudinea cuvântului.

Partidul Legii şi Dreptăţii a participat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Mariana Durleşteanu fiind cap de listă. Până la aceasta, ea a fost înaintată de către fosta majoritate parlamentară anunţată de PSRM şi Partidul Şor la funcţia de premier, dar şi-a retras candidatura în timpul consultărilor fracţiunilor cu preşedintele Maia Sandu. Acest fapt i-a permis şefei statului să să-l înainteze pe Igor Grosu la funcţia de premier, însă numirea acestuia a eşuat. În aprilie 2021, Curtea Constituţională a constatat circumstanţele care justifică dizolvarea Parlamentului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite