Mihai Ghimpu: Andrei Năstase a pierdut alegerile din Chişinău din cauza alianţei cu socialiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, consideră că Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM la funcţia de primar de Chişinău, a pierdut alegerile în faţa candidatului socialist Ion Ceban, din cauză că Blocul ACUM a format o alianţă de guvernare cu Socialiştii lui Igor Dodon.

„Unii nu înţeleg, cum de anul trecut Năstase a câştigat în faţa lui Ion Ceban, iar anul acesta a pierdut?. Răspunsul e simplu: Năstase şi blocul ACUM anul trecut erau în opoziţie şi nu erau în Alianţă cu socialiştii! Anul acesta, Năstase şi Maia Sandu guvernează Republica împreună cu socialiştii lui Dodon şi asta se datorează lui A. Năstase şi Maei Sandu! Alianţa cu socialiştii este motivul pierderii Capitalei şi lucrul acesta era clar de la bun început. De aceea, Năstase nu trebuia să candideze, vinovat este doar el şi nu altcineva.”, a scris Mihai Ghimpu pe pagina sa de Facebook.

Liberalul a avut şi un mesaj pentru Andrei Năstase: „Pierderea Capitalei - iata aceasta, Andrei, înseamnă trădare!”.

Amintim că, în turul doi al alegerilor din Chişinău, socialistul Ion Ceban a obţinut 52,5% din voturi, iar candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase - 47,5%. La urnele de votare s-au prezentat 37,8% din alegători.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite