Mihai Ghimpu, despre candidatura lui Iurie Leancă la europarlamentare: Cred că Victor Ponta a greşit că l-a inclus pe listă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, e de părere că liderul Partidului „Pro-România”, Victor Ponta, a greşit că l-a inclus pe lista formaţiunii sale pe ex-premierul Republicii Moldova Iurie Leancă, pentru că din cauza acestuia s-ar fi compromis cursul european al ţării.

„Îl cunosc şi eu pe domnul Ponta. Eu cred că e o greşeală din partea dumnealui. Nu poţi să iai să incluzi pe listă un om care datorită lui s-a compromis cursul european, s-a furat miliardul , s-a falimentat Banca de Economii. Aici nu poţi să spui „eu am fost un simplu prim-ministru”, a afirmat Mihai Ghimpu la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Potrivit lui, dacă după toate acestea Iurie Leancă „încă poate să meargă la Bruxelles să vorbească de dreptate, de democraţie, atunci mă scuzaţi. Eu în locul lui m-as fi retras”.

Fostul premier al Republicii Moldova Iurie Leancă va candida la alegerile în Parlamentul European pe lista Partidului „Pro România”, din România. Anunţul a fost făcut de către liderul formaţiunii, Victor Ponta, în cadrul unei conferinţe de presă. Fostul premier moldovean este pe poziţia a patra din 33 de candidaţi, transmite IPN.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite