Mihai Ghimpu l-ar putea ataca în instanţă pe Andrei Năstase pentru defăimare. Ce afirmaţii ale liderului PPDA l-au deranjat pe liberal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, este dispus să-l dea în judecată pentru defăimare pe liderul PPDA, Andrei Năstase, dacă acesta nu va prezenta scuze şi dezminţiri publice, după ce a afirmat că Ghimpu este complice la furtul miliardului şi la spălătoria de miliarde a mafiei ruseşti pe teritoriul R.Moldova.

În acest sens, Mihai Ghimpu i-a expediat lui Andrei Năstase o cerere prealabilă, unde cere să-i fie compensat prejudiciul moral cu 1 leu şi solicită să-i fie aduse scuze şi dezminţiri publice. Totodată, în acelaşi document, Ghimpu l-a acuzat pe Năstase de ipocrizie şi declaraţii false.

„În viaţa mea am trecut cu vederea peste mai multe manipulări, suspecţii nefondate sau chiar minciuni sfruntate, inventate de către adversarii / duşmanii mei politici, considerând mai jos de demnitatea umană să le dau atenţie”, a scris Mihai Ghimpu pe pagina sa de Facebook.

Liberalul afirmă că această cerere, înaintată lui Andrei Năstase, este prima din viaţa sa politică.

„Deoarece furtul miliardului a afectat toţi cetăţenii RM, iar lumea nici până azi nu cunoaşte hoţii. A trece peste învinuirile aduse de el ar însemna, că sunt indiferent faţă de jaful secolului şi faţă de numele Ghimpu, care nu-mi aparţine doar mie. Mai ales, când toată opinia publică ţine bine minte că eu am fost primul, care a vorbit în plenul Parlamentului, dar şi în cadrul unor conferinţe de presă despre pregătirea unei mari fraude bancare si furtul miliardului.”, a spus Ghimpu.

z
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite