Mihai Popşoi, despre vizita lui Igor Dodon la APCE: „Minciuni, perfidie şi irosirea banilor publici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Popsoi via Facebook

Vicepreşedintele Parlamentului, deputatul PAS Mihai Popşoi, consideră că vizita preşedintelui lui Igor Dodon la Strasbourg, unde a participat la sesiunea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), a fost o irosire a banilor publici, din cauză că „rezultatele vizitei sunt nu doar incerte, sunt inexistente. A fost o vizită turistică, dar cu cheltuieli foarte mari”.

Mihai Popşoi susţine că delegaţia şefului statului era formată din circa 15 persoane, motiv pentru care s-ar fi cheltuit nejustificat sume exagerate de bani publici. În plus, deputatul a afirmat că discursul lui Igor Dodon la APCE nu a stârnit mare interes pentru oficialii străini.

„Au fost prezenţi în cel mai bun caz doar jumătate din membrii Adunării Parlamentare. În comparaţie cu ziua precedentă, când a vorbit preşeditna Georgiei, a fost ceva mai multă lume, trebuie să recunoaştem. Acel dicurs nu a impresionat pe nimeni. A fost platitudini înşirate, în mare mare parte perfidie şi minciuni. Principala minciună a fost că dumnealui este un mare apărător al drepturilor omului şi egalităţii de gen”, a spus Mihai Popşoi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite