Mihai Popşoi îi sugerează lui Octavian Ţîcu să-şi depună mandatul de deputat, după anunţul privind intenţia de a candida la funcţia de primar de Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Popsoi via Facebook

Vicepreşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate Mihai Popşoi îi sugerează lui Octavian Ţîcu să-şi depună mandatul de parlamentar, după ce acesta a anunţat că părăseşte fracţiunea PPDA şi va candida pentru funcţia de primar de Chişinău, în alegerile din 20 octombrie, pentru a nu admite ca socialistul Ion Ceban să ajungă la şefia Capitalei.

„Vreau să îi urez succes fostului coleg Ţîcu să ia mai multe voturi decât Valeriu Munteanu, Ruslan Codreanu sau, în cel mai rău caz, nu mai puţine decât Vladimir Cebotari. Dl Tîcu va avea o concurenţă acerbă pentru un loc în subsolul clasamentului. Dacă pentru asta merită să dai cu piciorul în cei care au muncit şi te-au adus în Parlament? Un bărbat adevărat într-o asemenea situaţie îşi depune mandatul”, a scris Mihai Popşoi pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Octavian Ţîcu a anunţat marţi, 18 septembrie, că părăseşte fracţiunea Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, însă va rămâne în Blocul ACUM în calitate de candidat independent. De asemenea, Ţîcu a declarat că va candida la funcţia de primar de Chişinău şi l-a îndemnat pe Andrei Năstase să nu se înregistreze pentru scrutinul din 20 octombrie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite