Ministrul Apărării al Moldovei, în vizită la Moscova pentru a discuta despre perspectivele cooperării militare: Rusia este un aliat de încredere pentru Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Apărării al Republicii Moldova, Pavel Voicu, a avut o întrevedere vineri, 26 iulie, la Moscova, cu omologul său rus, Serghei Şoigu. În cadrul dialogului au fost discutate perspective colaborării militare dintre Rusia şi Moldova.

„Sper că va fi un dialog constructiv, dar cel mai important să fie rezolvate acele probleme ce ţin de securitatea Republicii Moldova şi a Federaţiei Ruse şi de parteneriatul nostru în sfera militară”, a declarat Serghei Şogu.

La rândul său, ministrul Apărării de la Chişinău a afirmat că „Rusia este un aliat de încredere pentru Moldova”.

„Pentru noi, astăzi, este foarte important să menţinem stabilitatea şi să consolidăm relaţiile prieteneşti cu toate statele, dar să nu prietenim cu cineva contra altcuiva”, a spus Pavel Voicu.

Oficialul moldovean i-a mulţumit Rusiei pentru ajutorul oferit în deblocarea crizei politice de la Chişinău, de la începutul lunii iunie, subliniind că Rusia este prima ţară care a recunoscut noua conducere a Republicii Moldova, iar acest fapt înseamnă că Rusia este un aliat al Moldovei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite