Politică

articolul anterior articolul urmator

Mişcarea Politică Unirea, apel către PUN în vederea desemnării unui candidat comun la prezidenţiale

1
3 Jun 2020 10:54:23
Autor: Iurii Botnarenco

Mişcarea Politică Unirea a făcut un apel către Partidul Unităţii Naţionale, condus de deputatul Octavian Ţîcu, în vederea desemnării unui singur candidat unionist pentru alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie curent.

„Mişcarea Politică Unirea invită repetat PUN să adere la MPU, în vederea consolidării curentului unionist din Basarabia. Liderii MPU vor contacta, astăzi, liderii PUN în vederea stabilirii unui dialog constructiv în acest sens”, se spune într-un comunicat de presă al Mişcării.

În comunicat se precizează că „procesul de unificare a forţelor unioniste continuă în ultimele luni prin aderarea la MPU a mai multor asociaţii obşteşti cu profil unionist”. 

„De asemenea s-au integrat în structura civică a MPU zeci de personalităţi marcante din diferite domenii de activitate”, se mai spune în document.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Coco
3.06.2020, 13:23:57

Daca nici acum in ceasul al 12-lea nu lasati orgoliile deoparte sa veniti in fata alegatorilor cu un candidat unic inseamna ca-i vorba de reavointa. Se stia de fapt si pana acum de infiltrati pentru care Unirea ii ultimul lucru pe care si l-ar dori dar de acum is fortati sa iasa la vedere. Un candidat proeuropean, un candidat unionist si candidatul pobedist ar duce la turul II iar daca pobedistul va castiga in turul doi atunci clarificati toate necunoscutele, cu toate furtisagurile ce vor mai exista, viitorul luminos daca se poate la est de Urali in locul celor ce o vor lua fuguta spre vest sa inlocuiasca urmasii tantalai ai lui Stefan.

+1 (1 vot)