Politică

articolul anterior articolul urmator

Mocanu: Pe Dodon l-a adus la preşedinţie agentura rusească din Moldova. Să nu credeţi că el nu va cere referendum pentru împuterniciri suplimentare

4
24 Nov 2016 07:08:06
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO colaj
FOTO colaj

Liderul Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, a declarat miercuri, 23 noiembrie, că noul preşedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a ajuns în această funcţie cu ajutorul agenturei ruseşti din Moldova, iar socialistul nu se va limita doar la atribuţiile pe care le are şeful de stat la moment.

„Aşa cum v-am mai spus, pe Dodon l-a adus agentura rusească din Republica Moldova, care în virtutea faptului că nu a fost lustraţie în Moldova, stă toată în poziţiile lor”, a subliniat Mocanu.
 
Politicianul afirmă că pericolul care există acum, este tulburarea în continuare a apelor în ţară, iar faptul că avem un preşedinte ales de popor, nu înseamnă că vom avea stabilitate. 
 
„Dodon va veni acum cum a venit Lucinschi altă dată..Lucinschi nu mai putea să-şi promoveze memorandumul Primacov cu Parlamentul care era. El a pornit atunci să-şi capete împuterniciri suplimentare. Dumneavoastră credeţi că acum Dodon nu va veni să ceară referendum de la popor pentru împuterniciri suplimentare?”, a menţionat fostul deputat.
 
Sergiu Mocanu a făcut aceste afirmaţii în cadrul emisiunii sale de pe Youtube.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Mandrean Paul
24.11.2016, 08:03:05

Nu el va cere imputerniciri suplimentare, ci partidul socialistilor. Deja au cerut numirea procurorului general de catre presedinte.

Ivan Purchel
24.11.2016, 09:31:28

Mocanu fiind asa de destep de ce sede numai in televizor pe la yutuburi.Unde-i partidul care il promitea inca cinci ani in urma cand striga la fiecare colt ca plaha ii criminal si locul lui ii la Ghidighici?Nu agentiile de presa rusa l-au adus pe Dodon la presedentie da influenta acestor agentii care au aceleas drepturi ca si alte agentii pe ter.Moldovei. Deci alegerea au facut-o alegatorii influentati de agentii care au ales ce stiu ei ca-i mai bine.Alegatorii nu-s mai prosti decat mocanii, topii si sandutele.

Revolutionarul
24.11.2016, 14:06:23

Pe DODOn l-a facut Presedinte, prostia lui Nastase, cea a lui maia si poate si a lui Lupu, care nu trebuia sa iasa din cursa dar sa continue caci in TUR II ar fi avut mai mari sanse fata de Dodon.

Utilizator Adevărul
24.11.2016, 15:23:37

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările