Politică

articolul anterior articolul urmator

Motivul pentru care premierul Republicii Moldova va merge săptămâna aceasta la Minsk

1
13 Oct 2021 18:16:16
Autor: Iurii Botnarenco
Natalia Gavriliţa şi preşedintele Maia Sandu FOTO preşedinte.md
Natalia Gavriliţa şi preşedintele Maia Sandu FOTO preşedinte.md

Premierul Natalia Gavriliţa, a anunţat miercuri, 13 octombrie, că va merge săptămâna aceasta la Minsk, Belarus, pentru a reprezenta Moldova la summit-ul şefilor de state a Comunităţii Statelor Independente (CSI).

Summit-ul CSI se va desfăşura la Minsk în perioada 14 - 15 octombrie. La eveniment şi-a confirmat prezenţa şi preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

Republica Moldova este membru al CSI din 1994. CSI este i organizaţie regională formată actualmente din 9 foste ţări sovietice, după ce Ucraina şi Georgia au părăsit structura regională.

Principalele scopuri are organizaţiei ţin de cooperarea economică, politică, culturară şi umanitară.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Victor Nagy
13.10.2021, 23:53:16

............ "Premierul Natalia Gavriliţa, a anunţat miercuri, 13 octombrie, că va merge săptămâna aceasta la Minsk, Belarus, pentru a reprezenta Moldova la summit-ul şefilor de state a Comunităţii Statelor Independente (CSI). Republica Moldova declară stare de urgenţă în sectorul energiei din ca... Chişinăul a declarat stare de alertă în Summit-ul CSI se va desfăşura la Minsk în perioada 14 - 15 octombrie. La eveniment şi-a confirmat prezenţa şi preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin. La summitul sefilor de state .... Rusia este reprezentata de Putin .... Moldova de catre prim ministru ! Si vor gaz ... la pret bun . Sa astepte !

-6 (6 voturi)
Modifică Setările