Năstase a depus denunţ la Procuratură pentru examinarea acţiunilor „de trădare de patrie” ale lui Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr la funcţia de preşedinte, Andrei Năstase, a depus un denunţ la Procuratura Generală pentru examinarea acţiunilor preşedintelui ţării, Igor Dodon. Acesta solicită examinarea acţiunilor prin prisma infracţiunilor prevăzute în Codul Penal – abuz în serviciu, excesul de putere sau depăşirea atribuţiilor de serviciu şi trădare de patrie, transmite IPN.

„Igor Dodon pare a fi o simplă marionetă aflată în mâinile celor care îşi bat pur şi simplu joc de cetăţenii Republicii Moldova. Situaţia este extrem de gravă, iar deciziile pe care le voi lua imediat în calitate de viitor preşedinte al Republicii Moldova vor destructura toată această construcţie externă, care miroase tare urât a spionaj extern de toate culorile. Voi fi cel care va repune în drepturi poporul nostru pe pământurile noastre. Voi fi cel care va curăţa Republica Moldova de spioni şi de agenţi de influenţă de toate naţiile, de toţi cei care reprezintă astăzi interesele altor puteri pe teritoriul Republicii Moldova”, a declarat Andrei Năstase în faţa sediului PG.

Potrivit lui, aceste alegeri dovedesc că structurile de securitate naţională sunt într-un colaps total, sunt incapabile să vegheze suveranitatea Republicii Moldova. „Fiecare face ce vrea, însuşi Dodon fiind anexa unor alte interese străine la noi în ţară. Vă îndemn să fim vigilenţi, responsabili şi foarte asumaţi. Nu lăsaţi Moldova pradă afacerilor de spionaj de tot felul. Avem o singură ţară şi o singură viaţă, trebuie să alegem ce facem cu ele. Vă spun că sunt singurul care nu are cheiţe în exteriorul ţării. Acesta este motivul pentru care sunt atât de atacat şi linşat cu zeci de sondaje false”, susţine candidatul.

Acesta afirmă că „îi va mătura din Republica Moldova pe toţi aceşti indivizi, care fac tot ce le stă în putinţă ca el să nu ajungă în turul doi”. „Pentru că doar eu îl bat pe Dodon în turul doi. Dacă câştigăm noi, vor pierde ei. Toţi, fără excepţie”, afirmă Andrei Năstase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite