Năstase: Dodon este cea mai mare ameninţare la adresa Republicii Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este încrezător că actuala guvernare va fi dată jos, dar susţine că totul depinde cât de mult îşi doreşte acest lucru societatea. Totodată, Năstase consideră că preşedintele Igor Dodon este cea mai mare ameninţare la adresa Republicii Moldova, transmite IPN.

 „Igor Dodon este pericolul cel mai mare, cea mai mare ameninţare la adresa Republicii Moldova, şi noi cu toţii trebuie să facem aşa încât ţara să fie scăpată de cel de-al doilea Plahotniuc. Pentru că el asta se vrea, de asta apelează la tot felul de strategi. Cunoaştem foarte bine că strategii sunt din Rusia, pentru că fără Rusia, Dodon ar fi nimic”, a menţionat liderul PPDA la emisiunea „Cabinetul dim umbră” de la JurnalTV.

În alt context, Andrei Năstase a afirmat că pe lângă fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc şi omul acestuia de încredere, Serghei Iaralov, mai sunt încă foarte multe persoane care au dublă identitate pe teritoriul Republicii Moldova. Liderul PPDA nu a vrut să dezvăluie dacă printre aceştia ar fi foşti sau actuali deputaţi democraţi.  

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite