Cabinetul de Miniştri a numit câţiva viceminiştri noi la Justiţie, Sănătate şi Sport. Nicolae Eşanu a devenit adjunctul lui Oleg Efrim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabinetul de Miniştri. FOTO Adevărul
Cabinetul de Miniştri. FOTO Adevărul

Mai multe ministere şi-au completat astăzi lista de viceminiştri. Astfel, Nicolae Eşanu, a fost numit adjunct la Justiţie. „Noul viceministru este avocat din 1993. Este profesor de drept şi drept civil, membru al Comisiei de la Veneţia, din partea Republicii Moldova“, a explicat alegerea viceministrul Justiţiei Vladimir Grosu.

La propunerea ministrului Andrei Usatâi, Executivul l-a reconfirmat pe Octavian Grama în funcţia de viceministru, dar a obţinut şi alte responsabilităţi. Totodată, au fost numiţi viceminiştri la Sănătate Mihai Ciocanu şi Svetlana Cotelea. Cotelea va mai îndeplini funcţia de medic-şef sanitar de stat.

Fostul director al selecţionatelor de forbal din Republica Moldova, Dragoş Hâncu va ocupa fotoliul de viceministru la Tineret şi Sportul. Hâncu a mai activat şi în cadrul Consulatului Republicii Moldova din Germania.

Membrii Cabientului de Miniştri au aprobat demisia viceministrului Afacerilor Interne Vasile Dragomir, care a era şi comandat al Trupelor de Carabinieri.

Tot la şedinţa de astăzi, Anatolie Postolachi, reprezentantul Guvernului în raionul Hânceşti, a fost demis. Locul acestuia a fost ocupate de Dorian Taşcă. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite