Oazu Nantoi: Ţara în care sunt votaţi „dodonii” este condamnată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Analistul politic Oazu Nantoi susţine că statalitatea Republicii Moldova a intrat într-un proces de degradare evidentă din momentul în care guvernanţii i-au trădat pe alegătorii care au susţinut parcursul european. Această trădare a accelerat exodul celor care nu acceptă realităţile sufocante din Moldova şi, respectiv, zi de zi se reduce numărul celor care au nevoie de Republica Moldova în calitate de stat de drept democratic.

„Ţara în care sunt votaţi „dodonii” este condamnată”, a spus Oazu Nantoi. Opinia a fost exprimată în contextul solicitării IPN să puncteze cele mai relevante evenimente sau acţiuni care au consolidat sau, dimpotrivă, au prejudiciat valorile democraţiei, independenţei şi statului de drept, de la precedenta aniversare a independenţei Republicii Moldova.

„Dacă cetăţenii Republicii Moldova nu se vor opune, atunci în situaţia când nici UE, nici SUA şi nici NATO n-au interese legate de acest teritoriul fără cetăţeni, va veni izolarea internaţională şi „redeschiderea” spre „lucoarea de la Răsărit”. În rest, sper ca lumea să rămână satisfăcută de concertele din 27 august, plătite de Plahotniuc, Dodon şi Şor”, spune Oazu Nantoi.

Potrivit analistului, Republica Moldova se transformă vertiginos într-un teritoriu în care „principiile şi valorile” lumii interlope domină pe ambele maluri ale Nistrului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite