Octavian Ţîcu îi cere lui Andrei Năstase să se retragă din cursa electorală: „Să mă laşi să duc până la capăt lupta împotriva lui Dodon”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Ticu

Candidatul PUN la funcţia de primar de Chişinău, Octavian Ţîcu, îi cere liderului PPDA, Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM la şefia Capitalei, să se retragă din cursa electorală pentru alegerile din 20 octombrie. În aşa fel, Octavian Ţîcu vrea să fie lăsat să ducă „până la capăt lupta împotriva lui Dodon”.

Tot în acest context, Octavian Ţîcu a solicitat fracţiunii PPDA să semneze iniţiativa sa legislativă „privind crearea Comisiei parlamentare pentru investigarea lui Igor Dodon ca trădător de patrie”.

De asemenea, Octavian Ţîcu l-a atacat dur pe Andrei Năstase şi a declarat că „din gramul de respect care-l mai aveam faţă de acest om, n-a mai rămas nimic”, după ce preşedintele PPDA a afirmat că „mafia” lui Vlad Plahotniuc s-a dus către Ion Ceban şi Igor Dodon, adică spre cei cu care se află şi Andrei Năstase la guvernare.

„După ce ai votat împreună cu Bătrâncea la APCE aducerea Rusiei în Consiliul Europei, după ce ai împărţit cu Dodon Procuratura, unul luând CNA, altul Procurorul General Interimar, după ce aţi împărţit MoldovaGaz, după cârdăşia de la Curtea Constituţională, prin care l-ati făcut pe Ţurcanu preşedinte, înşelând deputaţii, după ce justiţia controlată de voi te-a declarat primar în mijlocul campaniei electorale...tu vii să ne spui că mafia se duce la Dodon şi ceri susţinerea oamenilor pentru Chişinău. Dar ce-ai făcut ca această mafie să nu plece la Dodon?”, a scris Octavian Ţîcu pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite